De teksten op deze blog zijn geschreven door mij (Fifi Schwarz), tenzij anders vermeld.
Afbeeldingen op deze site heb ik zelf gemaakt, dan wel gepubliceerd met toestemming.
Zie ook de fotoverantwoording hieronder. Ik streef ernaar altijd op correcte wijze bronnen te vermelden. Mocht je menen dat dit ergens op deze site niet op de juiste wijze gebeurt, laat het me graag weten.

Fotoverantwoording:
De afbeelding in de header is van mijzelf.

Boekenlinks:
Ik haal geregeld publicaties aan en doe mijn best de links actueel te houden. Wanneer ik verwijs naar boeken, geef ik – waar van toepassing – de link naar de webshop YouBeDo, zodat je het boek daar rechtstreeks kunt bestellen. Daar verdien ik zelf geen cent mee; je kunt met je aanschaf zelf een goed doel naar keuze steunen en daar werk ik op deze manier graag aan mee. Als je liever je lokale boekhandel steunt en daar je boeken koopt, mijn steun heb je!