Tekening van een Ex Libris stempel: stapel van drie boeken waar een globe op staat. Op de rug van de boeken staat van boven naar beneden: 'Ex Libris', een afbeelding van een opengeslagen boek, 'Fifi Schwarz'

In elk boek staat wel eens een zin die eruit springt. Omdat die het meest treffend iets vertelt over het verhaal, een personage, of over de auteur. Omdat die iets zegt over het tijdsgewricht waarin het boek is geschreven, of juist waarin het wordt gelezen. Of simpelweg omdat die zin de lezer raakt. In deze galerij houd ik bij welke zinnen dit jaar voor mij uit de boeken springen. Deze blogpost wordt dus regelmatig bijgewerkt.

Bekijk ook:
2019: jaaroverzicht
2020: jaaroverzicht en terugblik
2021: jaaroverzicht en terugblik
2022: terugblik
De zinnen die ik lees in 2023 (wordt regelmatig bijgewerkt)
Het hoe en waarom van #DeZinVanHetBoek

Blogpost voor het eerst gepubliceerd op 2 januari 2022. Laatste galerij-update: 30 december 2022

#DeZinVanHetBoek 2022
Getagd op:                                                            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *