Ex-libris_Fifi-Schwarz

Hoewel ik ernaar verlang om dit jaar weer veel met vrienden en familie af te spreken, culturele uitstapjes te maken, uit eten te gaan enzovoort – vermoed ik zomaar dat we voorlopig nog niet van het coronavirus af zijn. Dat betekent dus weer veel tijd thuis doorbrengen. Ofwel: lekker veel boeken lezen. Boeken bieden troost, gezelschap, relativering. Lezen ontspant, verrijkt en daagt uit.

Hieronder zie je welke boeken ik in 2021 las en welke zinnen daaruit volgens mij het meest treffend iets vertellen over het verhaal, over een personage, de auteur, of het tijdsgewricht waarin ik het lees, of die mij misschien wel het meest raken.

Bekijk ook:
2019: jaaroverzicht
2020: jaaroverzicht en terugblik
2021: terugblik
2022: jaaroverzicht en terugblik
De zinnen die ik lees in 2023 (wordt regelmatig bijgewerkt)
Het hoe en waarom van #DeZinVanHetBoek

Laatste update: 30 december 2021

#DeZinVanHetBoek 2021
Getagd op:                                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *